viernes, 18 de febrero de 2011

Aplec de fitxes per a la comprensió lectoraNo he pogut provar-les totes, però com que es poden baixar en format word, cadascun se les pot adaptar si així ho vol. Estan pensades per a segon, però potser alguna serviria per a tercer. Tot i que la majoria són exercicis de comprensió, n'hi ha algun que no. Per a una de les fitxes us caldrà saber els colors dels escuts de certs equips de futbol. Aquí són els que necessiteu.

Els exercicis els he creat basant-me en temes que interessen als alumnes (així els ho vaig demanar) i en el treball de la Universitat Rovira i Virgili i la Universistat de Barcelona que van fer per encàrrec del departament d'Ensenyament de la Generalitat. Com en aquestes, hi ha diferents tipus de textos.
 
Aprofito també per enllaçar amb aquestes fitxes sobre animals salvatges per a Educació Infantil que acabo de publicar i aquestes de comprensió lectora que publica Orientación Andújar. I aquestes altres per Cicle Inicial de Natalia Martínez.


4 comentarios:

Sandra dijo...

Quines són les fitxes que es podrien utilitzar a 3r curs?
Moltes gràcies pel material! és molt bó!

Felipe Blasco dijo...

Penso, Sandra, en la de l'eclipsi de sol, la de Trencalòs i la de la graella d'alumnat estranger a una escola. Però potser veus tu alguna alguna altra. Ja dic, jo les estic usant per segon, però encara no les he usades totes.

Mònica dijo...

És un recull fantàstic, gràcies per compartir-lo. Mònica (Buscant Idees).

Felipe Blasco dijo...

Gràcies, Mònica!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ara a la portada

  • Primeres paraules, unes fitxes - *Cinc fitxes per a treballar la lectoescriptura a Infantil o Inicial.* Hi ha tres de semblants i dues de diferents. Les semblants són més fàcils, tot i que...
    Hace 1 semana