miércoles, 13 de junio de 2012

Recursos de Tutoria

Recursos de Tutoria és un web que aplega dinàmiques i idees per les classes de tutoria de primària, secundària i batxillerat

És com una mena de directori de webs, blogs, guies, actvitats, powers, vídeos, etc. L'autora vol ampliar-lo a mesura que trobi d'altres recursos interessants. A través del blog de la pàgina informarà de les novetats.

Els recursos estan classificats per temes: tècniques d'estudi, relaxació, emocions, autoestima, dol, relacions de parella, convivència, diversitat, orientació a l'alumnat, mitjans de comunicació i orientació a les famílies.





2 comentarios:

Fer de Mestres dijo...

No sé si t’agraden les sorpreses, te’n deixo una al bloc “Fer de Mestres” http://ferdemestres.blogspot.com.es/
Espero que t’agradi! Carme

Felipe Blasco dijo...

Hola, Carme!

Dona, si les sorpreses són com aquestes sí que m'agraden! Moltes gràcies per pensar en el meu blog i premiar-lo. M'ha semblat entendre que ara no et dediques a l'ensenyament. No sé si ho he entès bé. En tot cas, porto aquest curs en la mateixa situació que tu. No sé si em tornaré a dedicar -no per causes de la crisi o per retallades-, però sí que voldria continuar afegint continguts en aquest blog, que aquest any l'he tingut més oblidat. Quan tingui un temps miraré de lliurar els 5 premis.

A reveure i gràcies.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ara a la portada