viernes, 15 de febrero de 2013

Fitxes per localitzar animals o escriure el seu nom

He fet aquestes tres fitxes amb animals per la meva filla, que quasi fa 23 mesos. Com que li agrada molt mirar revistes i contes, vaig pensar a fer-li fitxes amb dibuixos perquè se las mirés i, de pas, ensenyar-li una mica de vocabulari. Li agraden força. Coneix molts dels animals però no tots. Potser, hi aniré afegint nous temes a poc a poc.

Fitxes animals
He plastificat els folis i així han quedat. 
Tot i que, com ja dic, les vaig muntar per la meva filla, que es diu Celia -la podeu veure en acció quan tenia 15 mesos-, poden servir per d’altres pares i mares o, fins i tot, mestres d’Infantil o de primer de Primària, ja que a sota de cada dibuix poden escriure el nom de la bestiola, per exemple.

Totes les imatges són de l’il·lustrador Vladimir Zúñiga, les imatges del qual les podeu trobar al web focaclipart. Com que només he muntat la fitxa, he escrit a sota de cadascuna tant l’adreça d’aquest bloc com la del web d’en Zúñiga (aquí teniu també el seu bloc de clips arts).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ara a la portada

  • Joc de les vocals - Un *joc senzill amb un GIF de vocals.* Els nanos les han de dir en veu alta. Cada cop aniran més ràpides. De fet, al final ningú no les podrà recitar, de ...
    Hace 9 meses