martes, 30 de mayo de 2017

Onze fitxes de polígons per a Educació Infantil i Cicle Inicial


Vols gaudir de més recursos, idees i activitats per a les teves classes? Uneix-te a la pàgina de facebook. I no t'oblidis de subscriure't al blog per rebre totes les actualitzacions.


11 fitxes de polígons per a educació infantil i cicle inicial de primària
Set de les onze fitxes de polígons
Aquest cop us presento onze fitxes que tenen com a centre d’interès els polígons. Hi ha passatemps, retallables, comprensió lectora, lectoescriptura, etc. Elaboro aquestes fitxes per tres motius:
  1. Perquè gaudeixo fent-les. 
  2. Perquè m’agrada que les faci la meva filla. Per a ella, són com una distracció o un joc. 
  3. Perquè després les pugui emprar alguna mestra. 
  4. Per publicar-les i que tinguin difusió. Així, si voleu compartir l’entrada millor que millor. I us convido també a fer like a la pàgina de facebook i recomanar-la a les vostres companyes. 😜
La meva filla fa P5, però aquestes fitxes de polígons poden servir per a primer curs de Cicle Inicial, ja que hi ha algunes més complexes. De fet, a la meva filla li he hagut d’ajudar en algunes. Dic també tot això perquè sé que hi ha mestres i pedagogs que no volen fitxes ni en pintura. I en gran mesura és així perquè des de fa més de vint anys a la universitat s’està del tot en contra de les fitxes, els llibres de text, les classes magistrals i tot allò que recordi l’educació tradicional.

Retallable muntat i enganxat a una cartolina
La meva filla amb el retallable. Se'l va voler endur a classe per ensenyar-lo.
A mi tampoc no m’agradaria que la meva filla estigués a classe fent fitxes a tothora, i més a Educació Infantil i primers cursos de primària. Però, d’aquí a desterrar les fitxes, hi ha un bon tros. Fet i fet, la prova és que a ella de tant en tant li agrada aquesta manera de treballar (ella mateixa me les demana quan fa temps que no li’n poso), cosa que no vol dir que a tots els nens els hi agradi.

En fi, sigui com sigui, aquí us deixo l’enllaç de les fitxes de polígons per si alguna us fa el pes:


Vols gaudir de més recursos, idees i activitats per a les teves classes? Uneix-te a la pàgina de facebook. I no t'oblidis de subscriure't al blog per rebre totes les actualitzacions.


No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ara a la portada